15 Haziran 2014 Pazar

Herkese merhabaa :) bugün sizlere ülkemize yeni gelen ve Watsons tarafından getirilen NYC markasının çok merak edilen fondöteni SKIN MATCHING LUMINIZER ın incelemesini yapacağım :)
öncelikle avuç içi kadar bi fondöten olduğunu söylemeliyim. ama bence az kullananlar için ideal boyutta. sonuçta bozulsun istemeyiz :) ürün 27.3 ml ve 24 ay kullanım ömrü var.gayet iyi bir oran olduğunu düşünüyorum. fiyatının 10 lira civarı olması lazım; yabancı bloggerlardan gördüğüm kadarıyla çok seviliyor. ben de bi şans vermek istedim, hem uygun fiyatlı ürün arayanlar için seçenek sunmak istedim. :) 


pompalı bi şişesinin olması benim için artı puan ve kapağı sertçe kapanıyor bu yüzden ah açıldı döküldü derdiniz kalmıyor. :) fondöteni ne kadar kullandığınızı da anlayabiliyorsunuz :)


benim rengim 3320, en açık rengi. rimmel london kullandıysanız ivory rengi oluyor. pompayı dikkatli kullanmazsanız elinize çokça ürün geliyor aman dikkat :)
sonra benim gibi nasıl dağıtacağınızı şaşırırsınız :) 
markanın vaat ettiği şeyler yağlı ciltler için matlaştırıcı özelliğinin olması. evet matlaştırıyor doğru fakat benimki gibi karma cildiniz varsa yanak,dudak ve burun kenarlarınız pul pul olabilir. BB kremle karıştırıp kullandığımda bu sorun ortadan kalktı diyebilirim. kesinlikle kuru ciltlere önermiyorum,iyi bir nemlendiriciniz yoksa. 
kapatıcılığı orta seviyede. kokuya hassasiyetim var benim bu yüzden ilk kokusuna bakıyorum. nivea nemlendiriciler gibi kokuyor :) rahatsız edici değil. 
ben sünger ve fırçayla uyguladım ve en başarılı süngerle oldu. süngerleri de Gratis ve Flormardan bulabilirsiniz. 
sonuç olarak ben başarılı buldum yalnız sınav dönemimde kullandım, sivilce sorunu yapıp yapmadığını tam anlayamadım; en kısa sürede edit yaparım. 
abonem olmanız beni ziyadesiyle mutlu edecek, her zaman sorularınızı eyelinerguzeli@gmail.com adresinden bana sorabilirsiniz :) sevgiyle kalın ..:)