14 Haziran 2014 Cumartesi

Herkese yeniden merhabaaa :)
Bugün sizlere pigment farlarımdan bahsedeceğim :)
Pigment farlar; toz halde olan ve ilk kullandığınızda ortalığı,elinizi,yüzünüzü batırdığınız fardır :D amma ve lakin alıştığınız zaman elinizin sürekli onlara gitmesi içten bile değil :)
benim elimde 3 adet essence pigment var :) gelin birlikte inceleme yapalım;

ilki mor olan :) ben bu farın rengini ciddi ciddi seviyorum, istersem tüm göz kapağıma uygulayıp bir rimelle tamamlıyorum; istersem de eyeliner olarak kullanıyorum. eyeliner olarak fırçamı ıslatıp kullanıyorum veya normal sürdüğüm eyelinerımın üzerinden geçip harika görüntü elde ediyorum :)

siyah olan ve benim favorim olan :) gece makyajı yapacaksınız amaa pek vaktiniz mi yok? sür çık için çok iyii. zaten altta swatchları olacak ordan da bakabilirsiniz :) eyeliner olarak da kullanabilirsiniz, ama dediğim gibi alışma evresi ve sabır gerekiyo önceleri :)
gelelim gri olana.. içlerinden en sevmediğim bu sanırım. çünkü alttaki fotoğrafta da göreceksiniz sadece simden olusuyo sürerken ve simler yanaklarınıza dökülüyo bi daha da çıkmıyo! rengin çok güzel olabilir bebeğim ama kullanamadıktan sonraaa...
burda sırayla swatchlarını görüyorsunuz. ortadaki gri olan. daha iyi anlaşılması için onu ortaya koydum. swatch yaparken bile her tarafa döküldü simleri. napacağım bilmiyorum :) 
bu arada isimleri yazmıyo :) bunlar essencenin koleksiyon ürünü. gratislerde indirim sepetlerinde bulabilir, çook uygun fiyata alabilirsiniz. 
fazla uzatmadan, herhangi bir sorunuzda  eyelinerguzeli@gmail.com mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. abonem olursanız da burda kendi kendime konuşmadığımı anlamam açısından çok iyi olur :) hepinize mutlu, huzurlu günler dilerim :)..